Workshop - EDUCAŢIA CONTINUĂ
Omul cât trăiește învață!”

Esenţa cunoaşterii constă în procesul cunoaşterii – un workshop în care punem în practică experienţele de învăţare prin care „învăţăm să învăţăm”!

„Omul cât trăieşte învaţă!”, „Ai carte, ai parte!”, „Învăţaţi, învăţaţi, învăţaţi!” sunt numai câteva din zicalele şi îndemnurile cunoscute care pun în evidenţă importanţa educaţiei continue pe tot parcursul vieţii.

Conceptul de „lifelong learning” relevă faptul că învăţarea programată nu se opreşte odată cu finalizarea studiilor, şi ea continuă pe tot parcursul vieţii. Spre deosebire de învăţământul clasic în care primim şi memorăm informaţii, ca adulţi, în mod voluntar şi automotivaţi, „învăţăm să învăţăm”, adică alegem competenţele pentru dezvoltarea noastră în direcţia pe care ne-o dorim, folosim strategii proprii de învăţare, şi ne monitorizăm şi evaluăm procesul de învăţare.

Un prim pas esenţial în dezvoltarea învăţării pe tot parcursul vieţii este facilitarea procesului metacogniţiei – gândire cu privire la procesul de cunoaştere –, care se referă la „gândirea de ordin superior, care implică un control activ al proceselor cognitive implicate în învăţare”.

Şi pentru că: „Ştii mai mult decât crezi că ştii, aşa cum ştii mai puţin decât vrei să ştii” (Oscar Wilde), te invităm într-o nouă experienţă de învăţare!

Ce obţii la finalul acestui workshop? 

  • „înveţi să înveţi” prin intermediul metacogniţiei, într-o experienţă de lucru
  • îţi evaluezi comportamentele şi atitudinea faţă de procesul de învăţare
  • identifici stilul propriu de învăţare
  • construieşti un plan pentru dezvoltarea ta personală şi profesională

Pentru mai multe detalii şi înscrieri:

SC Avalon Management SRL in parteneriat cu SC Business Development Factory SRL

Bucuresti - Avalon Management
Alina Stancioiu
Mobil: 0740 279 944
e-mail: contact@avalonmanagement.ro 

Cluj - Business Development Factory
Monica Muresan
Mobil: 0728 287 287
e-mail: monica.muresan@business-development.ro


Calendarul workshop-urilor 2014 »