Spirit antreprenorial

Pentru cei care ”fac lucruri”!

Spiritul antreprenorial este starea necesară acțiunii, caracteristică celor care ”făptuiesc” (fac lucruri-cum spunem noi), care sunt orientați în sens activ către viitor. Paradoxal, putem spune că aceasta precede acțiunea, iar în același timp este și un rezultat de conștientizare ulterior acțiunii. Presupune atenția și fixarea câtorva repere și libertatea de exprimare în sensul actiunii din poziția de inițiator / coautor / continuator / contributor... Spiritul antreprenorial se poate cultiva odată cu un proces asumat de autodepășire și dezvoltare continuă. Spiritul antreprenorial se manifestă, într-un mediu propice, atât în individ și prin individ, cât și în organizații. Surprinzător, din nou, prin individ Antreprenoriatul /Intraprenoriatul este combustibil necesar schimbării, evoluției, inovației și succesului.

Workshopul SPIRIT ANTREPRENORIAL este pentru toți aceia care își doresc mai mult și vor un start la o anumită turație pe care o consideră oportună în acest moment. Dar cine și cât apasă accelerația înainte de startul cursei?

 Te invit să te alături unui atelier de lucru despre succes și raportarea la acesta. Tu, cititorule, ce faci pentru a avea succes? Cum clădești succesul? Cât din succesul realizat ți se datorează? Dacă vrei să-ți multiplici situațiile de succes, ce faci? Ce faci cu succesul, atunci și acolo? Dar după? Observând din urmă și privind către viitor, ce ai face diferit?

Întrebări, întrebări și iar întrebări, dar mai facem și noi ceva concret? Parcă spriritul antreprenorial era despre acțiune...? Pentru concretizări, te astept la workshopul de marți.

un articol de Ionel Androne

Lasati un raspuns(Adresa de e-mail nu va fi facuta publica.)Postat de:

Distribuie: