Rutina schimbarii

Ipocrizia schimbarii! Cine spune ca ne e frica de schimbare sau ca ne opunem ideii de schimbare? Este cel mai banal si cotidian fenomen!

Ma uit la mine si vad cate lucruri schimb in fiecare zi, uneori chiar de mai multe ori, de la cele mai banale pana la  lucruri fundamentale unde astept si efecte majore.

Iubesc micul dejun atat de mult incat nu ma satur sa experinmentez (SCHIMB) diverse combinatii in fiecare zi si imi aloc un timp special pentru asta. Sunt un tip care „profita” de deplasarea la si de la birou si aleg trasee diferite (am sansa sa accesez o zona care-mi ofera infinite posibilitati), pentru a vedea noi locuri si evolutii ale orasului.

In viata profesionala, activitatile in vanzari si cele manageriale ma pun in situatia de a alege zilnic noi abordari si de a lua decizii care provoaca schimbari pentru mine si de foarte multe ori pentru cei din jurul meu. Consultanta si programele de dezvoltare profesionala ma pun in fata a nenumarate situatii neprevazute care solicita abordari inedite. Ce as putea spune despre coaching, unde schimbarea paradigmei, a perspectivei din care clientul de coaching isi evalueaza propria traiectorie, este un jalon al interventiei.

La astea se adauga (cum as putea sa nu aduc in discutie) schimbarile cu viteze ametitoare produse de tehnologie. Actualizarile (obositoare) Java, Skype, FB, etc., aspiratoarele pe scutere cu care este curatat parcul IOR, toate imi influenteaza comportamentul si modul in care ma raportez la mediu si la cei din jurul meu.

Ma opresc aici cu exemplele mele. E clar ca fenomenul este puternic prezent in viata mea. Am decis sa fiu flexibil, sa fiu parte activa in schimbarea vietii mele si sunt determinat sa fac asta zi de zi! Tineti aproape!

Schimbarea incepe cu mine! (https://www.facebook.com/events/306874399469161/)

Un articol de Paul Adrian Costin

Lasati un raspuns(Adresa de e-mail nu va fi facuta publica.)Postat de:

Distribuie: