Prima tura Avalon Management de 10! in natura

V-ati intrebat vreodata ce au in comun toti cei care au pasit pe Moldoveanu, cel mai inalt punct din Romania, cu toti cei care au ajuns pe Mont Blanc, cel mai inalt punct al Europei, sau cu toti cei care au cucerit Everestul, cel mai inalt punct de pe Terra? Cu cei care ating varfuri ale performantei profesionale?

Duminica, 19 ianuarie, ne-am propus sa aflam. Este ziua in care schimbam perspectiva. Ducem activitatile Avalon Management in afara spatiului generos cu care v-ati obisnuit la workshopurile de dezvoltare profesionala din strada Theodor Stefanescu nr. 1, in afara birourilor companiilor partenere carora le acorda consultanta.

Pornim pe carari de munte. Cedam peisajul urban pentru cel natural. Ridicam ochii spre inaltimi mai generoase, ni-i rasfatam cu spatii mai largi decat sunt obisnuiti in mod curent de masivele cladiri urbane. Suplinim jalonarea prin padurea de masini cu serpuirea potecii prin padure. Lasam in urma scurgerea anevoioasa a masinilor pe bulevarde si stradute si ne obisnuim auzul cu susurul paraielor si cu vuietul vantului generat de trecerea printre crengile copacilor. Inlocuim padurea de stalpi si cabluri cu cea in care foioasele si coniferele se imbratiseaza armonios.

Parasim agitatia orasului si savuram linistea padurii. Dar pastram ceva! Aceeasi dedicare si pasiune pentru acompanierea celor care pasesc sustinut pe drumul dezvoltarii profesionale. Acelasi interes pentru situatii de dezvoltare personala.  

Duminica, 19 ianuarie deschidem un nou drum. Cu gandul la posibile alte provocari si destinatii. Pentru ca suntem intr-un an aniversar, anul Avalon Management de 10! 

Pentru participare si mai multe detalii intrati pe: Facebook

Like & Share & Join ! 

REAL JOIN !

Lasati un raspuns(Adresa de e-mail nu va fi facuta publica.)Postat de:

Distribuie: