„Poarta-te ca un rege si vei atrage o regina!”

In calatoriile mele, in tara si in afara ei, obisnuiesc deseori sa privesc oamenii pe care ii intalnesc.

Fac acest lucru, cu atentie si discretie in acelasi timp, pentru ca sunt curioasa ce mesaje imi transmit oamenii fara sa-mi vorbeasca. Merg in locuri diverse – aeroporturi, restaurante, mall-uri, sali de fitness, hoteluri, supermarket-uri, coafor etc.

Am observat ca o mica parte din acesti oameni sunt constienti de faptul ca transmit in fiecare secunda o imagine despre ei, doar pentru ca sunt prezenti in acel moment si in acel loc. Gesturile lor, pozitia corpului, hainele, ceasul, poseta sau servieta, esarfa si nu in ultimul rand pantofii – toate aceste detalii imi transmit un mesaj unitar si genereaza ganduri de apreciere in mintea mea, acele ganduri care apar in mod automat atunci cand vad pe cineva si cand remarc anumite detalii.

Au fost suficiente situatii in care, aceasta prima impresie bazata doar pe ceea ce am vazut, sa fie ulterior confirmata despre persoanele respective. In timp am adunat multe imagini ale unor necunoscuti  care mi-au lasat o impresie foarte buna doar prin simpla lor prezenta. Daca as putea sa transpun in fotografii imaginile pregnante ale acestor oameni care au ramas in mintea mea, as folosi acest album in cursul meu de autopromovare pentru a arata cat de puternic este impactul imaginii pe care o transmit oamenii despre ei tot timpul, oriunde s-ar afla.

Voua, celor care cititi acum acest articol, va propun cateva intrebari asupra carora sa reflectati si sa va raspundeti din cand in cand.

  • Ce mesaje transmit despre mine?
  • Ce imagine vreau sa promovez despre mine?
  • Actiunile mele sunt in armonie cu imaginea pe care vreau s-o transmit?

Si asa cum am si intitulat acest articol, gandul meu de final pentru voi este urmatorul: „Poarta-te ca un rege si vei atrage o regina!”.

Un articol de Dana Russu

Lasati un raspuns(Adresa de e-mail nu va fi facuta publica.)Postat de:

Distribuie: