Ganduri dupa Paste!

Ce iau/invat din cea mai importanta sarbatoare a crestinilor!

M-a inspirat  ce a postat pe Facebook in a 2 -a zi de Paste, un coleg, participant la programul nostru de  Formare de Formatori, Robert Maxim. El aprecia ca ”este o perioada a anului in care lumea este un pic mai buna si in care moralitatea, fie ea chiar firava, isi face simtita prezenta, indiferent de forma pe care o capata„ - multumesc Robert.

Ma calific la capitolul crestini la fara frecventa. Principala activitate si bucurie pentru mine, cand vin  sarbatorile, Craciunul si Pastele, este ca ma ”reconectez” la familie in forma ei extinsa. In restul timpului activitatea intensa, preocuparile cotidiene aduc o dinamica atat de vioaie incat … ma trezesc ca a mai venit iar, un Craciun/Paste si nu le acord atat timp cat …ar merita!

Primesc foarte multe mesaje din partea prietenilor, apropiatilor, partenerilor, colaboratorilor si incredibil de multi oameni pe care chiar nu-i cunosc (si-mi dau silinta sa imi dau seama ce ii face sa-mi transmita urarile lor). Caut sa ma gandesc la ei si sa raspund cat mai multora trimitandu-le un gand bun. Ma simt raspunzator cand/daca un mesaj din suflet ramane fara raspuns din partea mea. 

Formatorul din mine imi propune sa gaseasc calea prin care sa aloc cat de putina energie pentru a extinde gandurile bune si in restul anului in gesturi mici care costa - MAI nimic. Si imi doresc sa intalnesc cat mai multi oameni (dintre cei straini mie) care sa-si dea voie sa fie mai buni si mai intelegatori cu mine si cu ceilalti indiferent de momentul anului! 

Daca stiu pentru ce sunt recunoscator de Craciun si de Paste, vreau sa dau prilejul cat mai multor oameni sa se gandeasca la mine cu bucurie si vreau sa intalnesc cati mai multi oameni la care sa ma gandesc cu placere! 

Ganduri de dupa Paste!

 

 

 

 Lasati un raspuns(Adresa de e-mail nu va fi facuta publica.)Postat de:

Distribuie: