Avalon Mangement de 10!

Din 2004 am evoluat către o comunitate a oamenilor care cred și acționează în sensul dezvoltării continue printr-un proces asumat de învățare pe tot parcursul vieții, având drept scop dobândirea și păstrarea unui echilibru solid între viața profesională și cea personală, între minte și trup.

Vom marca cei 10 ani de activitate în spiritul Avalon Management, pornind împreună într-o călătorie: pentru unii - inițiatică, pentru alții - de palmares; pentru unii - scurt episod al propriei călătorii, pentru alții - ACEA CĂLĂTORIE; pentru unii - ceva inedit, pentru alții - plăcerea obișnuinței; pentru unii - o confirmare a ceea ce fac și fac bine, pentru alții - o altă abordare, o altă perspectivă; pentru unii - un nou început, pentru alții - continuarea pe care o căutau demult...

Firul călăuzitor este ceea ce știm noi, avaloniștii, să facem mai bine: să acompaniem oamenii care ne vor alături pe calea dezvoltării lor, noi oferindu-le ascultare, întrebări călăuzitoare, ghidare, sprijin, metode și instrumente, experiențe inedite de învățare, performare și autodepășire. Pas cu pas, în pașii doriți.

Postat de Dan la
La multi ani, avalonistilor!
Lasati un raspuns(Adresa de e-mail nu va fi facuta publica.)Postat de:

Distribuie: