Avalon Management de 10!

Din 2004 am evoluat către o comunitate a oamenilor care cred și acționează în sensul dezvoltării continue printr-un proces asumat de învățare pe tot parcursul vieții, având drept scop dobândirea și păstrarea unui echilibru solid între viața profesională și cea personală, între minte și trup.

Am marcat 10 ani de activitate în spiritul Avalon Management, printr-o călătorie: pentru unii - inițiatică, pentru alții - de palmares; pentru unii - scurt episod al propriei călătorii, pentru alții - ACEA CĂLĂTORIE; pentru unii - ceva inedit, pentru alții - plăcerea obișnuinței; pentru unii - o confirmare a ceea ce fac și fac bine, pentru alții - o altă abordare, o altă perspectivă; pentru unii - un nou început, pentru alții - continuarea pe care o căutau demult...

Firul călăuzitor este ceea ce știm noi, avaloniștii, să facem mai bine: să acompaniem oamenii care ne vor alături pe calea dezvoltării lor, noi oferindu-le ascultare, întrebări călăuzitoare, ghidare, sprijin, metode și instrumente, experiențe inedite de învățare, performare și autodepășire. Pas cu pas, în pașii doriți.

Continuăm să facem lucruri pentru voi, în care oferim ce avem mai bun – competenţe, profesionalism, respect şi pasiune, și pe care le consemnăm în 

Jurnalul de Bord al Avalon Management de 10!

Începem fiecare săptămână cu încărcarea bateriilor și setarea obiectivelor încă de luni dimineața, la Mic Dejun Managerial.

În fiecare seară de marți, propunem fitness mental - jalonăm printre informații, instrumente, cunoștințe, exerciții, aplicații, abordări nonformale și nonconformiste, în cadrul workshopurilor de dezvoltare personală şi profesională. Avem 24 de teme prin care facilităm integrarea şi adaptarea permanentă la mediul nostru de viaţă – pe plan personal şi profesional. 

Periodic, continuăm să oferim cu bucurie celor doritori cursuri în domeniile: training, vânzare, coaching, managementul de proiecte şi managementul inovarii. 

Săptămânal, găsim timp să ne mobilizăm și să ne concentrăm asupra îngrijirii serioase a templului care ne-a fost dat pentru a ne găzdui sufletul și mintea – trupul nostru. Ne propunem activități fizice individuale sau de grup, cum ar fi dansul, exercițiile de fitness, înotul, cățărarea. 

După atâta concentrare pe natura umană, lunar, ne propunem cel puțin o incursiune în natura înconjurătoare pentru a redescoperi minunile și măreția Naturii. Explorăm acele oaze de liniște și vegetație, acei plămâni ai unei metropole aglomerate, care sunt parcurile, într-un mod specific noua. Evadăm și în „sălbăticie”, pe cărări de munte sau de-a lungul albiilor, prin șuvoaie sau pe ape line. Fie că suntem în drumeție montană, prin canioane, cățărați pe stânci sau în copaci, plutind în caiac sau în canoe, ne bucurăm de tot atâtea momente de reflecție asupra naturii noastre interioare şi de tot atâtea prilejuri de relevare despre noi înșine și despre cei care ne sunt alături.  

... şi pentru că nu ne lipseşte creativitatea, vom continua! Fiţi cu ochii pe noi... şi la drum!